Ik ben Syta Luchtenveld

Samen met mijn man, 2 dochters, hond, kat en konijnen woon ik in Haulerwijk. Dicht bij het bos, waar je heerlijk kunt lopen, nadenken, dromen, schommelen. Het bos geeft mij rust. Deze rust wil ik ook graag overbrengen op de kinderen en ouders die bij mij in de praktijk komen. Ook biedt het bos mij inspiratie om anders naar dingen te kijken.

In deze tijd waarin iedereen het druk heeft, of zich druk maakt, waar de verwachtingen hoog zijn en het tempo soms razend snel is, wil ik graag een plek bieden waar je tot rust kunt komen. Uit de hectiek van alledag kijken naar wie ben je? en wat zou je graag willen?

Wat ik belangrijk vind is bewustwording. Als je je bewust bent van iets, ben je in staat iets te veranderen. Het betekent niet dat je alles drastisch moet veranderen, maar anders leren kijken naar een situatie en verschillende mogelijkheden hebben om te kiezen hoe je kunt handelen. Dit heb ik inmiddels ook zelf ervaren en wil dit graag delen. Je kunt je verhaal bij mij kwijt, zonder dat ik daarover oordeel. Wat ik doe is samen kijken naar hoe je het graag zou willen en daar naartoe werken. We gaan kijken wat het beste bij jou past, waar jij je goed bij voelt.

Ook ik heb in het verleden hulp gezocht voor mijn kinderen. Hoe fijn is het dat er iemand anders meekijkt, meeluistert en meedenkt in een situatie waarvan je het gevoel hebt dat je er niet uitkomt. Voor het kind is het fijn, omdat er iemand is die de volle aandacht voor hem heeft. Voor de ouders is het fijn om de vicieuze cirkel te doorbreken waarin je vaak terecht bent gekomen. En ook kan het advies van een derde bij een kind beter aankomen dan (hetzelfde) advies van de ouders. Vertrouwen en samenwerken zijn voor mij belangrijke kernwaarden om tot een succesvolle oplossing te komen.

Welkom!

Welkom
Welkom